SUPERBILER

Hvad er en superbil? Dette kan ikke defineres let og enkelt, men omvendt er man ikke i tvivl, når man står overfor en: Superbiler udforsker og udfordrer yderområderne af det mulige indenfor teknik og præstationer. De bedste af dem er ovenikøbet pakket ind i design, der med ekstrem og ekstravagant skønhed højlydt signalerer deres særstatus i bilernes verden. Superbiler er højt hævet sammenlignet med almindelige personbiler, for selve deres formål er andet og mere end transport. De skal begejstre, fascinere, pirre og betage med deres præstationer, design og sjældenhed.

Superbiler er bilverdenens konger, og repræsenterer den ypperste drøm for mange bilentusiaster. På samme måde er superbiler kronen på værket i bilsamlinger verden over. Superbiler vil altid have en særstatus i bilverdenen, der sikrer dem både opmærksomhed og efterspørgsel. Derfor er de temaet for Selected Car Investments første pulje af investeringsbiler.

LAMBORGHINI MIURA

Med sit smukke ydre og barske indre vandt Lamborghini Miura betegnelsen som verdens første superbil, og står den dag i dag stadig som en af de mest ikoniske superbiler, der nogensinde er produceret. I alt blev der bygget 764 eksemplarer af bilen i perioden 1966-1973, og ifølge flere eksperter er der aldrig produceret to eksakt ens versioner af den.

PORSCHE 918 SPYDER

Porsche har foretaget flere udflugter ind i superbilernes verden, men det var med Porsche 918 Spyder at de slog til med den store hammer. Med brug af den seneste teknologi indenfor elektrificering af biler kreerede tyskerne en plug-in hybrid med en centerplaceret 4,6-liters V8-motor på 608 hestekræfter samt to el-motorer på yderligere 279 hestekræfter, hvilket giver en samlet ydeevne på 887 hestekræfter.

PORSCHE 918 SPYDER

Porsche har foretager flere udflugter ind i superbilernes verden, men det var med Porsche 918 Spyder at de slog til med den store hammer. Med brug af den seneste teknologi indenfor elektrificering af biler kreerede tyskerne en plug-in hybrid med en centerplaceret 4,6-liters V8-motor på 608 hestekræfter  samt to el-motorer på yderligere 279 hestekræfter, hvilket giver en samlet ydeevne på 887 hestekræfter.

FERRARI F40

De mest ekstreme superbiler balancerer på kanten af at være for vilde til overhovedet at blive kaldt gadebiler, men nærmer sig i stedet at være racerbiler til gadebrug. En sådan bil er Ferrari F40 – og den er blevet en legende i kraft af netop det.

VI FINDER DIN BEDSTE INVESTERING

Når du investerer med fokus på afkast, handler det naturligvis om at have kendskab til hvilke mærker, modeller og årgange, der sikrer din investering bedst muligt. Vores ekspertviden om klassiske biler og vores netværk gør at vi kan finde de ypperste modeller af eftertragtede biler. Derfor står Selected Car Investment altid klar med råd og vejledning, som investorer vil kunne drage fordel af.

HVEM KAN INVESTERE?

Selected Car Investment Management er som udgangspunkt for professionelle investorer, som ønsker at diversificere deres investeringer. Minimumsindskuddet er derfor på 750.000 kr. og vi har nogle klare kriterier, som skal opfyldes for at du kan blive betragtet som professionel investor. Så snart disse kriterier er opfyldt er det nemt at investere hos Selected Car Investment Management.

Hvis du ønsker at vide mere om vores investeringspuljer er du velkommen til at kontakte os