KLASSISKE BILER SOM PULJEINVESTERING

Hos Selected Car Investment har vi igennem en årrække beskæftiget os med køb og salg af klassiske biler som investeringsobjekter. Vores professionelle team har i dag et indgående kendskab til markedet for klassiske og investeringsbiler som i de seneste mange år har været i vækst. Erfaringen supplerer vi med løbende overvågning af markedet og indgående analyser af data herfra. Endelig trækker vi på et stærkt internationalt netværk i forbindelse med sourcing og handel med investeringsbiler. Med puljeinvesteringerne som et helt nyt produkt på markedet tilbyder vi nu investorer at drage fordel af vores samlede ekspertise i klassiske biler, internationale netværk og erfaring i markedet, og således på den nemmeste og sikreste måde at investere i nogle af verdens fineste biler.

INVESTERINGSPULJERNE

Vores investeringspuljer består af en gruppe nøje udvalgte klassiske biler, som vi efter en gennemgående analyse vurderer har et værdivækstpotentiale og dermed kan blive en god investering. Selected Car Investment håndterer hele processen, inklusiv identificering af biler, anskaffelse, due diligence, opbevaring, forsikring, vedligeholdelse og salg.

Som investor vil du desuden få adgang til investeringsbilerne i vores flotte bilhus i Middelfart samt til events i og omkring bilverdenen.

Superbiler

I denne pulje sammensætter vi de ypperste modeller fra de førende eksklusive europæiske bilmærker

Introduceres snarest

Introduceres snarest

Introduceres snarest

KLASSISKE BILER
– ELSKEDE OG EFTERTRAGTEDE

Et marked i vækst

 

I de seneste årtier har markedet for investeringsbiler oplevet en vækst der giver baghjul til andre alternative investeringsobjekter såsom vin, ure og smykker.

Investering i klassiske biler har samtidig en lav korrelation med andre finansielle investeringsaktiver, såsom ejendomme, aktier og obligationer, og tilføjer dermed robusthed til en portefølje bestående af traditionelle aktivklasser.

Stigende efterspørgsel har historisk set givet et positivt afkast i investeringen i klassiske biler, hvor eksempelvis segmentet for superbiler har leveret et årligt afkast på 14,2% set over de seneste 15 år.

Efterspørgsel på klassiske biler

 

De stigende priser kan tilskrives en række faktorer, hvor en helt afgørende er knapheden på bilerne. Der bliver nu engang ikke produceret flere Porsche 911 Carrera RS fra 1973, Mercedes 300 SL fra 1954 eller Lamborghini Miura P400 fra 1967.

Samtidigt har velstandsstigningen i samfundet og en større anerkendelse af biler som en central del af vores moderne kulturingen øget efterspørgslen på klassiske biler generelt, hvilket har givet klassiske biler en væsentlig vigtigere rolle i de seneste år.

Endelig har egentlige investorer også har meldt sig på markedet, der er blevet både mere gennemsigtigt og mere globalt hvilket har underbygget den stigende efterspørgsel for klassiske biler og har ført til stigende priser.

 REGISTERET FORVALTER

 Selected Car Investment Management ApS er registreret hos Finanstilsynet som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (”FAIF”)

FT-nr. 23173