PULJEINVESTERING I KLASSISKE BILER

Hos Selected Car Investment har vi igennem en årrække beskæftiget os med køb og salg af klassiske biler som investeringsobjekter. Vores professionelle team har i dag et indgående kendskab til markedet for klassiske og investeringsbiler, som i de seneste mange år har været i vækst.

Erfaringen supplerer vi med løbende overvågning af markedet og indgående analyser af data herfra. Samtidig trækker vi på et stærkt internationalt netværk i forbindelse med sourcing og handel med investeringsbiler.

Med puljeinvesteringerne tilbyder vi nu investorer at drage fordel af vores samlede ekspertise i klassiske biler, internationale netværk og erfaring i markedet. Således giver puljeinvestering anledning til den nemmeste og sikreste måde at investere i nogle af verdens fineste klassiske biler.

INVESTERINGSPULJERNE

Vores investeringspuljer består af en gruppe nøje udvalgte klassiske biler, som vi efter en gennemgående analyse vurderer har et værdivækstpotentiale, og dermed kan blive en god investering. Selected Car Investment håndterer hele processen inklusiv identificering af biler, anskaffelse, due diligence, opbevaring, forsikring, vedligeholdelse og salg.

Som investor vil du desuden få adgang til investeringsbilerne i vores flotte bilhus i Middelfart samt til events i og omkring bilverdenen.

ÅBEN

Pulje 3 Super-og racerbiler

Denne pulje er åben for tegning. Puljen vil komme til at bestå af eksklusive superbiler og racerbiler fra førende europæiske bilmærker

PULJE FULDT TEGNET

Klassiske superbiler 2

Denne pulje er sammensat af klassiske superbiler fra de førende eksklusive europæiske bilmærker

PULJE FULDT TEGNET

Klassiske superbiler 1

Denne pulje er sammensat af klassiske superbiler fra de førende eksklusive europæiske bilmærker

KLASSISKE BILER
– ELSKEDE OG EFTERTRAGTEDE

Et marked i vækst

I de seneste årtier har markedet for investeringsbiler oplevet en vækst, der giver baghjul til andre alternative investeringsobjekter såsom vin, ure og smykker.

Investering i klassiske biler har samtidig en lav korrelation med andre finansielle investeringsaktiver såsom ejendomme, aktier og obligationer, og tilføjer dermed robusthed til en portefølje bestående af traditionelle aktivklasser.

Stigende efterspørgsel har historisk set givet et positivt afkast i investeringen i klassiske biler, hvor eksempelvis segmentet for superbiler har leveret et årligt afkast på 12,9% set over de seneste 16 år.

Efterspørgsel på klassiske biler

De stigende priser kan tilskrives en række faktorer, hvor en af de helt afgørende er knapheden på bilerne. Der bliver nu engang ikke produceret flere Porsche 911 Carrera RS fra 1973, Mercedes 300 SL fra 1954 eller Lamborghini Miura P400 fra 1967.

Samtidig har velstandsstigningen i samfundet, og en større anerkendelse af biler som en central del af vores moderne kultur, øget efterspørgslen på klassiske biler generelt. Dette har givet klassiske biler en væsentlig vigtigere rolle i de seneste år.

Endelig har egentlige investorer også har meldt sig på markedet, der er blevet både mere gennemsigtigt og mere globalt, hvilket har underbygget den stigende efterspørgsel for klassiske biler og har ført til stigende priser.

 REGISTERET FORVALTER

 Selected Car Investment Management ApS er registreret hos Finanstilsynet som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (”FAIF”)

FT-nr. 23173