SUPERBILER & RACERBILER

Vi har nu åbnet for tegning i vores 3. pulje, hvor investeringsfokus bliver på superbiler og racerbiler.

Investering i superbiler og racerbiler har siden 2004 givet et årligt afkast på henholdsvis 13,4% og 10,7%. Dertil kommer at prisudviklingen på netop superbiler og racerbiler har vist sig at være relativt robust, med kun begrænsede fald og lav korrelation med andre finansielle aktiver såsom aktier, obligationer og ejendomme. Superbiler og racerbiler udgør dermed en effektiv aktivklasse for de investorer der ønsker at forbedre det risikojusterede afkast på deres portefølje.

Markedet for investeringsbiler er generelt karakteriseret ved lav gennemsigtighed, og de bedste biler udbydes typisk ikke til salg til den brede offentlighed. I sin forvaltning af Selskabet vil Forvalteren derfor drage stor gavn af sit omfattende netværk af specialister, agenter, forhandlere, producenter, og andre markedsaktører. Forvalteren har med sit indgående kendskab til markedet og veletablerede netværk leveret årlige (urealiserede) afkast på over 20% i sin forvaltning af tidligere investeringsfonde.

SUPER- OG RACERBILSPULJEN

I efteråret 2019 lancerede Selected Car Investment et helt nyt koncept inden for puljeinvestering, da vi som de første i Danmark kunne tilbyde puljeinvestering i klassiske biler. Her fik vi understreget interessen for superbiler, da vores første pulje blev fuldt tegnet på de ønskede 30 millioner kr. ved udgangen af 2019.

Derfor blev bilverdenens konger også temaet for Selected Car Investments anden pulje af klassiske investeringsbiler. Målet med superbilspulje 2 var at rejse 50 millioner kr. til en forventet portefølje på 3-5 spektakulære superbiler.

Med de to første investeringspuljer har vi leveret et årligt (urealiseret) bruttoafkast på over 20%! Med det resultat og flere års erfaring med puljeinvesteringer er vi klar til den tredje pulje med super-og racerbiler.

Markedet for superbiler og racerbiler har generelt udvist attraktive porteføljeegenskaber. Afkastet har været attraktivt, værdiudviklingen har ikke været afhængig af op- og nedture i den globale økonomi, og korrelationen til andre aktivklasser såsom aktier, obligationer og ejendomme har været lav. Dertil kommer at biler, i modsætning til andre finansielle aktiver, ikke går konkurs, i udgangspunktet kan handles globalt, ikke er denomineret i nogen bestemt valuta, og i sidste ende har en underliggende værdi. Superbiler og racerbiler bidrager med andre ord med robusthed, selv til en i forvejen veldiversificeret portefølje.

Med vores puljeinvesteringer lukker vi op for at et endnu større publikum kan blive medejer af ikke blot én, men flere af verdens mest fantastiske biler. Passion for biler, investering i et lukrativt marked og socialt samvær i eksklusive rammer går derfor op i en højere enhed som investor hos os.

HVEM KAN INVESTERE?

Selected Car Investment Management er som udgangspunkt for professionelle investorer, som ønsker at diversificere deres investeringer. Minimumsindskuddet er derfor på 750.000 kr. og vi har nogle klare kriterier, som skal opfyldes for at du kan blive betragtet som professionel investor. Så snart disse kriterier er opfyldt er det nemt at investere hos Selected Car Investment Management.

VI FINDER DIN BEDSTE INVESTERING

Når du investerer med fokus på afkast, handler det naturligvis om at have kendskab til hvilke mærker, modeller og årgange, der sikrer din investering bedst muligt. Vores ekspertviden om klassiske biler og vores netværk gør at vi kan finde de ypperste modeller af eftertragtede biler. Derfor står Selected Car Investment altid klar med råd og vejledning, som investorer vil kunne drage fordel af.

Hvis du ønsker at vide mere om vores investeringspuljer er du velkommen til at kontakte os