Tom Kristensen kørte penge ind til velgørenhed

Ved det netop afholdte Classic Race i Aarhus deltog Selected Car Group i samarbejde med Tom Kristensen blandt andet i velgørenhedsløbet Ræs med Hjertet. Her var Tom Kristensen med til at køre penge ind til Make-A-Wish i Selected Car Groups Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo. Turene med kongen af Le Mans i den spektakulære Lamborghini var populære, og totalt blev der i weekenden indsamlet kr. 155.000,-.

”Den store AMG-tunede ”Rote Sau” var et populært indslag med sin buldrende V8-motor, og når fotografen som her behandler billedet i halvfjerdser-toner, så ligner det decideret et foto fra 1971. (Foto: Kaare Bak)”

Som noget nyt havde Classic Race Aarhus i år oprettet Gentleman Show Class, en ny klasse med fokus på at hylde motorhistorien. Her deltog Tom Kristensen i en anden legende fra Le Mans-historien, en replika af den smukke C-type, der stod for det britiske mærkes første sejr på Le Mans i 1953. Foruden denne deltog Selected Car Group også med yderligere 4 biler, henholdsvis en Jaguar XK 120 samt en E-Type Lightweight. En af de mest populære biler var ”Der Rote Sau”, en replika af den ikoniske Mercedes 300 SEL 6.3, en af de mest usandsynlige racerbiler i motorsportshistorien og samtidigt begyndelsen på AMG-historien: Den tunge luksuslimousine fik AMG nemlig tunet så dygtigt, at den blev vinder af sin klasse på den belgiske racerbane Spa-Francorchamps i 24 timers-løbet for standardvogne i 1971.

Selected Car Groups Formel 1 Shadow kom også ud af skyggen

”Selected Car Group havde også stillet en Shadow Formel 1-racer fra 1980 til rådighed for Tom Kristensen, der lod den sorte racer synge i opvisningsklassen for de vildeste biler. (Foto: Kristian Rasmussen)”

Tom Kristensen satte sig målrettet i Selected Car Groups F1’er, en Shadow fra 1980 med en Cosworth DFV 3.0 V8 motor. I Formel 1 opvisningsløbet fik publikum dermed en sjælden mulighed for at opleve en vaskeægte Formel 1 bil midt i Aarhus, kørt af selveste Tom Kristensen. Endnu en oplevelse, der var med til at gøre Classic Race Aarhus til en helt speciel weekend.

Eksklusiv leasingbiludstilling

I forbindelse med Selected Car Groups deltagelse ved Classic Race Aarhus blev der også udstillet en perlerække af spændende leasingbiler. Bilerne var bevidst udvalgt for at vise bredden på Seleted Car Groups leasingforretning, og bød derfor på alt fra Audi Q7 over Morgan Aero 8 til Lamborghini Aventador. Interessen var stor og trods en lidt for regnfuld weekend tiltrak udstillingen masser af glade gæster, der ville vide mere om Selected Car Leasings koncept og om hvordan man virkeliggør sin passion for en given drømmebil. Selected Car Group håber med fremvisningen af de mange forskellige biler at have vist hvor forskelligt passion kan komme til udtryk og at eksemplerne kan inspirere andre til at virkeliggøre bildrømmen